Péntekenként egésznapos szentségimádás

Kedves Testvérek!
Hála Istennek templomunkban jópár éve van már külön szentségi kápolna (Márton Áron terem), mely minden nap nyitva van reggel 8 és este 6 óra között, így bárki betérhet oda az Úr Jézus köszöntésére egy rövidebb vagy hosszabb imádságra. Hétfőtől szombatig minden reggel – a reggeli szentmise után – szentségimádást is tartunk kihelyezett Oltáriszentséggel, mely még bensőségesebb és mélyebb alkalmat biztosít az imádsághoz.

Péntekenként a reggeli szentmise végétől egészen az esti szentmise kezdetéig, 17 óráig tart a szentségimádás, de ehhez az kell, hogy mindig legyen legalább egy valaki biztosan a kápolnában, aki szentségimádást végez, mivel Jézust – a kihelyezett Oltáriszentséget – nem hagyhatjuk magára. Ezért szükség van olyan áldozatkész, lelkes Testvérekre, akik előre vállalkoznak egy-egy legalább fél órányi szentségimádásra, és nevüket felvállalva konkrétan jelentkeznek is erre. Az egésznapos szentségimádást csak abban az esetben tudjuk megtartani, ha előtte levő nap (csütörtök) estig minden időpontra jelentkezett valaki. Természetesen annak, aki jelentkezett egy időpontra, azután felelőssége valóban részt vennie a megadott időpontban a szentségimádáson.

A pénteki szentségimádásokra itt, a honlapunkon keresztül lehet időpontot vállalni: Jelentkezés a pénteki szentségimádásra, vagy a sekrestyében, vagy az irodában.
Nagypénteken nem lesz szentségimádás, úgyhogy legközelebb április 14-re lehet időpontot vállalni.

Jézus nevében is, aki mindenkit hív és vár magához találkozásra, hálásan köszönjük mindenkinek a vállalását és szolgálatát!

ELMÉLKEDÉS CSENDES SZENTSÉGIMÁDÁSHOZ | Lámpagyújtogató