Családos közösség

A közösség tagjai: Házaspárok, családok

Az alkalomszerűen meghirdetett közös programokon keresztül a házaspárok és családok élőbb kapcsolatot tudnak fenntartani az Úrral, egymással, valamint a plébánia papjaival. A közösség nyitott, új családok jelentkezését várjuk! Csatlakozáshoz kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot valamelyik kapcsolattartó személlyel, vagy írjanak e-mailt a plébánia központi e-mailcímére ([email protected]) vagy egyszerűen csak jöjjenek el a vasárnap 9 órai családos szentmisére és agapéra, vagy valamelyik külön meghirdetett programra.

Kapcsolattartó: Kelemen Imre plébános atya, Nyiri Szabolcs ([email protected]), Tarcsay Gergely ([email protected])


Legfőként pedig szeressétek egymást, mert ez a tökéletesség köteléke. (Kol 3,14)

Plébániánkon régóta, 2002 óta él a családosokat összefogó közösség. A különböző programokon keresztül (mint családos kirándulás, családos keresztútjárás, szentségimádás, biciklitúra, családos nyaralás) a házaspárok és családok élőbb kapcsolatot tudnak fenntartani az Úrral, egymással, valamint a plébánia papjaival. Programjainkon mindig sokat gazdagodunk: hitben erősödünk, meghallgatjuk egymás tapasztalatait, együtt imádkozunk, éneklünk, egymást egyre jobban megismerjük. A családok túlnyomó része aktív tagja más plébániai közösségnek is, részt vesznek különböző szolgálatokban, plébániai feladatokban, programokban.

A közösség nyitott, új családok jelentkezését várjuk! Csatlakozáshoz kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot valamelyik kapcsolattartó személlyel, vagy írjanak e-mailt a plébánia központi e-mailcímére ([email protected]) vagy egyszerűen csak jöjjenek el a vasárnap 9 órai családos szentmisére és agapéra, vagy valamelyik külön meghirdetett programra.

Fontos feladatának tekinti a közösség új családok megszólítását, a plébániai életbe való bevonását is. Szeretettel várunk minden családot, aki a plébániához tartozik, illetve bármilyen szálon hozzá kapcsolódik.