Naptár

Az alábbi naptárban plébániánk eseményei és közösségeink alkalmai láthatók. Bár a naptárat folyamatosan frissítjük és igyekszünk mindent megtenni az adatok pontossága érdekében, az esetleges hibákért elnézést kérünk! (Templomunk aktuális heti liturgikus rendje itt olvaható: liturgikus rend)
Annak, aki újonnan szeretne csatlakozni egy közösséghez, fontos tudnia, hogy némely csoportunk zárt közösségként működik, vagyis azokba jelenleg nem lehet csatlakozni, más csoportok viszont örömmel és szeretettel várják új tagok jelentkezését. Mielőtt csatlakoznánk egy közösséghez, érdemes a közösség vezetőjénél érdeklődniés jelentkezni. (Lásd: Plébániánk közösségei)
Zárt közösségek: a cserkész őrsgyűlések, valamint a szentségfelkészítő hittanórák (elsőáldozói csoport, bérmálkozói csoport és a felnőttek katekumen csoportja).

Színek:

  • barna keretes: egyházi liturgikus ünnepek
  • vörös: templomunk liturgikus programjai
  • világoskék: hittan- és ifjúsági csoportok alkalmai
  • sötétkék: plébániai közösségeink alkalmai
  • zöld: cserkészek programjai, őrsgyűlései
  • narancs: egyéb plébániai programok

A Google Naptárra alkalmazott, okostelefonon is használható plébániai programnaptár könnyen felvehető a saját naptárak közé, asztali gépen, laptopon, okostelefonon és tableten is használható. Ebből tájékozódhatunk arról, hogy egy adott napon melyik közösségnek van összejövetele, vagy milyen program van a plébánián illetve a plébánia szervezésében.

A naptárt az alábbi módon vehetjük fel már meglévő Gmail-fiókunkba:

  1. A https://www.google.com/calendar/ oldalon a bal oldalon lévő naptárlista tetején kattintsunk a Más naptárak elem melletti, lefelé mutató nyilat ábrázoló gombra és válasszuk az Ismerős naptárának felvétele lehetőséget.
  2. A mezőbe írjuk be a [email protected] e-mail-címet, és nyomjunk Entert. Ezt követően megjelenik a plébániai naptár.