Naptár

Az alábbi naptárban plébániánk eseményei és közösségeink alkalmai láthatók. Bár a naptárat folyamatosan frissítjük és igyekszünk mindent megtenni az adatok pontossága érdekében, az esetleges hibákért elnézést kérünk! (Templomunk aktuális heti liturgikus rendje itt olvaható: liturgikus rend)
Annak, aki újonnan szeretne csatlakozni egy közösséghez, fontos tudnia, hogy némely csoportunk zárt közösségként működik, vagyis azokba a tanévkezdést követően már nem lehet csatlakozni, más csoportok viszont mindig örömmel és szeretettel várják új tagok jelentkezését. Mielőtt csatlakoznánk egy közösséghez, érdemes a közösség vezetőjénél érdeklődni és jelentkezni. (Lásd: Plébániánk közösségei)
Zárt közösségek: a cserkész őrsgyűlések, valamint a szentségfelkészítő hittanórák (elsőáldozói csoport, bérmálkozói csoport és a felnőttek katekumen csoportja).

Színek:

  • barna keretes: egyházi liturgikus ünnepek
  • vörös: templomunk liturgikus programjai
  • világoskék: hittan- és ifjúsági csoportok alkalmai
  • sötétkék: plébániai közösségeink alkalmai
  • zöld: cserkészek programjai, őrsgyűlései
  • narancs: egyéb plébániai programok

A Google Naptárra alkalmazott, okostelefonon is használható plébániai programnaptár könnyen felvehető a saját naptárak közé, asztali gépen, laptopon, okostelefonon és tableten is használható. Ebből tájékozódhatunk arról, hogy egy adott napon melyik közösségnek van összejövetele, vagy milyen program van a plébánián illetve a plébánia szervezésében.

A naptárt az alábbi módon vehetjük fel már meglévő Gmail-fiókunkba:

  1. A https://www.google.com/calendar/ oldalon a bal oldalon lévő naptárlista tetején kattintsunk a Más naptárak elem melletti, lefelé mutató nyilat ábrázoló gombra és válasszuk az Ismerős naptárának felvétele lehetőséget.
  2. A mezőbe írjuk be a [email protected] e-mail-címet, és nyomjunk Entert. Ezt követően megjelenik a plébániai naptár.