Évközi 28. vasárnap

Rózsafüzér, szentségimádás, Pákozd: elmarad, közösségek

Októberben minden nap közösen imádkozzuk a rózsafüzért templomunkban az esti szentmise előtt fél órával. Vegyünk részt minél többen ezeken az alkalmakon, kérjük közösen a Szűzanya közbenjárását!

A pénteki egész napos szentségimádásra szeretettel várjuk a kedves testvéreket! A hátsó asztalra kihelyezett lapon lehet vállalni legalább fél óra szentségőrzést. A sekrestyében várjuk olyan „beugró” személyek jelentkezését is, akik rugalmas időbeosztásúak s a pénteki napokon bármikor el tudnak jönni egy-egy időpontban szentségőrzést végezni. Őket, amennyiben egy pénteki napra marad üres időpont a kihelyezett lapon, előtte felhívjuk telefonon, s kérjük, hogy az adott időpontban jöjjön el szentségimádásra.     

A szombatra meghirdetett pákozdi szentmise a Doni emlékműnél sajnos idén a járványhelyzet miatt elmarad.

Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a missziók javára. A szentmisék végén bedobott perselyadományokat az egyházmegye központjába továbbítjuk.

A plébánián működő közösségek alkalmairól információk, valamint elérhetőségeik honlapunkon találhatók, illetve a templom hátsó asztalán kihelyezett szórólapokon. Mivel a járványhelyzet miatt jelenleg néhány közösség alkalmai szünetelnek, vagy online módon kerülnek megtartásra, kérjük, hogy aki érdeklődik valamelyik közösség iránt, vegye fel a kapcsolatot az adott közösség vezetőjével, vagy Nyiri Szabolccsal, a plébániai közösségek koordinátorával. Köszönjük szépen!  

Megjelent a Gellértesítő Magazin őszi száma, ami a templom hátsó asztaláról elvihető. Kérjük, hogy családonként egyet vigyünk belőle! A magazin digitális változatát elküldjük mindazoknak, akik feliratkoznak hírlevelünkre, de feltöltjük plébániánk Facebook csoportjába is.