Budapest-Kelenföldi Szent Gellért Plébánia
Plébánia iroda

Új honlap, új funkciók

Folyamatosan készül a plébánia új oldala. Az egyes cikkeket négy témába rendezve találják meg a menüsorra kattintva. Első és legfontosabb csoport a Hitélet. Itt a közösségekkel, hitoktatással, szentségek felvételével kapcsolatos információk találhatók meg. Második a Templom, ahol az épület, a templom és a plébánia története található. Utána következik az Iroda. Itt kapott helyet a cím, a hivatalos adatok, magára ez egyházközségre vonatkozó vonatkozó információk. Negyedik témakörben temetkezéssel, urnatemetővel kapcsolatos dolgok találhatóak. Plusz egy menüpont pedig a tábor, ami a tábor hivatalos honlapjára mutat.

Az oldalról elérhető a plébániai naptár. Ezt kiegészítik az adott napok egyházi ünnepei. A plébániai programok barnával, a katolikus ünnepek és emléknapok kékkel olvashatók a jobb oldali sávban található naptárban.

Az oldal alján közvetlenül is elérhetők a plébánia adatai, a miserend és azoknak, akik még nem jártak nálunk, a templom megközelítését segítő térkép.

A nyitólap közepén friss híreket, információkat lehet megtalálni. A menüpontoknak megfelelően öt témakörben, különböző színekkel. A legfrissebb hír található legfelül, a régebbieket alatta helyezkednek el. És ami nagy újdonság: végre mobil eszközzel is jól olvasható.

A jobb felső sarokból elérhetőek közösségi csatornáink, a menü végén pedig egy keresőmezőt helyeztünk el, amivel az oldalon kereshetünk, és találhatjuk meg a minket érdeklő témákat.

Véleményeket, ötleteket szívesen fogadunk e-mailen. Cím: [email protected]

 

Vélemény, hozzászólás?