Budapest-Kelenföldi Szent Gellért Plébánia
Egyéb

A plébánia naptára telefonon is

Frissítettük a plébánia naptárát, ami itt az oldalon is megtalálható. A Google Naptárra alkalmazott, okostelefonon is használható plébániai programnaptár könnyen felvehető a saját naptárak közé, asztali gépen, laptopon, okostelefonon és tableten is használható.

Ebből tájékozódhatnak arról, hogy egy adott napon melyik közösségnek van összejövetele, vagy milyen program van a plébánián illetve a plébánia szervezésében.

Az elektronikus naptárat a Gellértesítő Hírlevél alapján folyamatosan frissítjük.

A naptárt az alábbi lépéseket követve veheti fel már meglévő Gmail-fiókjába:

  1. A https://www.google.com/calendar/ oldalon a bal oldalon lévő naptárlista tetején kattintson a Más naptárak elem melletti, lefelé mutató nyilat ábrázoló gombra, és válassza az Ismerős naptárának felvétele lehetőséget.
  2. A mezőbe írja be a [email protected] e-mail-címet, és nyomjon Entert. Ezt követően megjelenik a plébániai naptár.

Androidos okostelefonon való használathoz először a fentiek szerint fel kell venni a naptárat, amely a szinkronizálást követően a mobiltelefonon is elérhetővé válik. Az iCal-naptár iPhone-os mobilon; az Outlook.com-ban és az Outlook 2007 alkalmazással is használható.

Hogyan használhatom iPhone mobilomon? (iPad, iTab)

  1. Klikkeljen rá a plébánia iCal linkjére: https://calendar.google.com/calendar/ical/szent.gellert.plebania%40gmail.com/public/basic.ics
  2. Az iCal applikációt automatikus letölti, majd kéri hogy jelölje ki azt a naptárt, amelybe fel kívánja venni, a kijelölés után automatikusan hozzáteszi a naptár alkalmazáshoz a napokat.

Hogyan használhatom Outlook.com-ban?

  1. Az Outlook.com-ban nyissa meg a naptárt, majd kattintson az Importálás parancsra.
  2. Kattintson a Feliratkozás elemre és a naptár URL-cím mezőjébe írja be vagy másolja át az iCal-naptár webcímét. https://calendar.google.com/calendar/embed?src=szent.gellert.plebania%40gmail.com&ctz=Europe%2FBudapest
  3. Adja meg a naptár nevét, és válasszon egy színt. Ha szeretné, jelöljön ki egy szimbólumot, amely minden olyan napnál megjelenik, amikor új események történnek.
  4. Végül kattintson a Feliratkozás elemre.

Vélemény, hozzászólás?